Implantatbehandling

Hos Tandhälsan Säter erbjuder vi fullservice för din implantatbehandling. Det innebär att både operation och efterföljande behandlingar kan göras på plats på kliniken och extern vårdgivare behöver inte kopplas in för operation. Detta skapar en trygg och smidigare behandlingsprocess för dig.

Så går implantatbehandlingen till

Vi börjar alltid med en grundlig undersökning för att se vad vi behöver göra för att du ska få bästa möjliga resultat. Du får ett kostnadsförslag från oss som du kan tänka över innan vi fortsätter.

För att få bästa möjliga förutsättning för den protetiska behandlingen så behandlas eventuell föreliggande sjukdom innan behandlingen går vidare.

Vid implantatbehandling utförs sedan en operation för fixturinstallation. Vi använder oss av Nobel Biocare, ett av de största och mest väldokumenterade implantatföretagen på marknaden. Det ger dig som patient en stor trygghet.
Tänderna förbereds och avtryck skickas till Tandtekniker TL Ystad. Vi använder uteslutande originalprodukter till implantat, kronor och broar som alltid är producerade i Sverige med bästa kvalité.

Avslutningsvis får du av oss munhygieninstruktioner för att implantaten ska få en så lång livstid som möjligt och vi följer självklart alltid upp din implantatbehandling.

Frågor kring implantatbehandling?

Vi strävar efter att du ska få bästa möjliga behandling för just dina behov. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar kring implantatbehandling. 

Implantatbehandling Nobel Bio Care Tandhälsan Säter
Implantatbehandling Tandhälsan Säter